Direct naar de content
icon search white
8 januari 2019 - Nieuws

11 april 2019 organiseren we een kennissessie GVI BAGWOZ. Ben jij erbij?

Vanuit diverse gemeenten krijgen wij regelmatig opmerkingen over de GVI BAGWOZ. Daarom organiseren wij in april een kennissessie.

Tijdens de sessie denk je mee in oplossingen
Deze sessie staat in het teken van ‘leren van elkaar’, ‘hoe gebruik jij de applicatie?’ en ‘welke verbeteringen zie jij?’. PinkRoccade Ruimte & Omgeving denkt graag met jullie mee. Zo verbeteren we de applicatie voor het dagelijkse gebruik. Wensen en suggesties die jullie tijdens de kennissessie aandragen, pakken we op korte termijn op. Ons streven is om deze binnen drie maanden te realiseren.

Ben jij erbij op 11 april van 9.30 – 12.30 uur?
Wil jij deelnemen aan de kennissessie? Stuur dan een mail naar arnoldine.sterks@pinkroccade.nl. Vanwege het interactieve karakter van deze sessie hanteren we een maximum van 10 deelnemers. We ontvangen dus graag één deelnemer per gemeente. Zit de sessie vol? Dan plaatsen we je op een reservelijst. Vooralsnog komt er geen tweede sessie, dus schrijf je snel in als je zeker wilt zijn van een plekje.

De locatie bepalen we op basis van de aanmeldingen
Afhankelijk van de gemeenten en samenwerkingsverbanden die deelnemen, kiezen we een locatie die voor iedereen goed bereikbaar is.

Mail ons gerust als je vragen hebt
Je kan ons bereiken via prlg.renohelpdesk@pinkroccade.nl. Wij hebben er zin in, jij ook?

 

Deel via: