Direct naar de content
icon search white
13 oktober 2020 - Blogs

Even voorstellen, Robin Brouwer, Accountmanager

Mijn naam is Robin Brouwer, ik ben 49 jaar en woon met mijn vrouw Luella en mijn zoons Thijs (15) en Chiel (12) in Baarn. Op 17 augustus 2020 ben ik begonnen bij PinkRoccade Local Government Financiën & Services in de rol van accountmanager. In deze blog stel ik mij graag wat verder voor.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden langs het voetbalveld om Chiel en z’n team aan te moedigen of bij een waterpolowedstrijd van Thijs. Daarnaast ben ik fanatiek fietser, zowel op de racefiets als de mountainbike.

Ruim 16 jaar heb ik ervaring in de automatisering

In die periode heb ik onder andere gewerkt bij UNIT4, Raet en Twinfield. In mijn rol als accountmanager heb ik mij altijd met en voor mijn klanten ingezet om bedrijfsprocessen te optimaliseren door slimme automatiseringsoplossingen. Dit is geweest op het gebied van personeels- en salarisadministratie, de financiële administratie, handels- en productieadministratie (uren, projecten, voorraad) en factuurverwerking. Daarbij heb ik eigenlijk altijd de focus op het bedrijfsleven gehad en de laatste jaren veelvuldig op accountantskantoren. De lokale overheid is nieuw voor mij waarbij ik uiteraard wel veel raakvlakken zie vanuit mijn ervaring.

Inmiddels heb ik al met een aantal klanten kennis mogen maken

Ik vind het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen omdat dat mijns inziens de weg is naar een succesvol business partnership. Vanuit het delen van de wederzijdse visie en strategie kunnen we samen kijken hoe we als partners een optimaal automatiseringslandschap kunnen neerzetten voor jullie organisaties.

Ik nodig jullie van harte uit om contact met mij op te nemen

Weet mij te vinden en aarzel niet om mij te bellen of te mailen bij vragen of om nader kennis te maken. Je vindt mijn contactgegevens door hieronder naar beneden te scrollen. Voor een gezicht bij de naam verwijs ik je vooralsnog graag even door naar mijn LinkedIn profiel. Ook die link vind je hieronder.

Deel via:

‘Ik vind het belangrijk om een persoonlijke band te hebben met onze klanten omdat dat de weg is naar een succesvol business partnership.’

Robin Brouwer, Accountmanager Financiën & Services