Direct naar de content
icon search white
17 maart 2020 - Blogs

Even voorstellen! Ankie Koolen, applicatiebeheerder Financiën & Services

Mijn naam is Ankie Koolen en ik ben sinds augustus 2019 werkzaam als applicatiebeheerder CiVision Middelen voor de business unit Financiën & Services. In deze blog vertel ik graag iets meer over mezelf.

Ik woon in Vlijmen, samen met mijn man Léon en onze dochter Liza van 11. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en ga ik regelmatig een rondje hardlopen. Samen met mijn dochter sta ik ook vaak in de keuken om taarten en andere lekkernijen te bakken.

20 jaar gewerkt bij SAP Nederland

Na mijn MEAO-opleiding heb ik een aantal jaar gewerkt op een orderadministratie afdeling. Op zoek naar verdieping ben ik bij SAP Nederland terechtgekomen. Uiteindelijk heb ik ruim 20 jaar bij SAP Nederland gewerkt in verschillende rollen op de contractadministratie. Door een reorganisatie kwam in 2019 mijn baan te vervallen en moest ik op zoek naar iets anders.

Nu applicatiebeheerder CiVision Middelen bij PinkRoccade Financiën & Services

Ik wilde graag iets met mijn SAP-ervaring blijven doen en zodoende kwam ik in contact met PinkRoccade Local Government. De open en persoonlijke manier van communiceren sprak mij gelijk erg aan.

In mijn nieuwe baan als applicatiebeheerder CiVision Middelen komt mijn SAP-ervaring van pas. Echter waar ik bij SAP Nederland 20 jaar als eindgebruiker van de verkoopmodule heb gewerkt, moet ik nu alle modules van SAP onder de knie krijgen. Iets wat zeker niet gemakkelijk is, maar wel heel erg leuk! Zo leer ik na 20 jaar SAP-ervaring ook de voor mij nog onbekende kanten van het SAP-systeem kennen.

Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om jou te helpen

Bij PinkRoccade ben ik nu dus al enige maanden gestart. Ik heb het enorm naar mijn zin en heb een pittige uitdaging waar ik heel graag mijn tanden in zet! Ik vergaar momenteel enorm veel kennis om mijn steen(tje) bij te dragen. De boeiende uitbreiding van mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor jou als klant van PinkRoccade. Wie weet spreken we elkaar binnenkort aan de telefoon!

Deel via: