Direct naar de content
icon search white
5 februari 2018 - Blogs

Even (opnieuw) voorstellen: Femke Rhouat

2 weken geleden [januari 2018 - red.] ben ik gestart als Manager Services bij PinkRoccade Publiekszaken. Voor mij een vertrouwde rol en bekend proces. Maar wél in een nieuwe omgeving en met nieuwe mensen, nieuwe klanten en nieuwe producten. Toch even zoeken dus! Waar start je dan?

Juiste sturing en keuzes door grip en overzicht

Eén ding is me direct duidelijk; dit is een hecht, ontzettend enthousiast en hardwerkend team. Je springt op die trein en haakt aan bij de lopende projecten, mensen en actuele vraagstukken. Voor mij is grip en overzicht belangrijk om juiste sturing en keuzes te maken. Dus dat is waar ik ga starten. Vervolgens ontstaan direct de vragen waar haal ik welke informatie, wie stel ik welke vragen? Herkenbaar? Ik vind dit wel een heerlijke dynamiek om in te zitten.

Mijn doel: grip op de lange termijn planning

In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het kenniscentrum, de consultants en de projectmanagers en dus de bijbehorende implementatietrajecten. Mijn doel is om grip te hebben op de lange termijn planning waardoor ik beter kan borgen dat de juiste mensen, met de juiste kennis klaar staan en worden ingepland. Ook op het kenniscentrum willen we pro-actiever onze klanten kunnen bedienen vanuit onze expertise. Ik zal nauw betrokken zijn bij de projectmanagers en de lopende projecten en zal zeker vanuit deze rol maar ook met focus op Customer Care regelmatig aanwezig zijn bij onze klanten. Ik heb er zin in!

Wie ben ik?

Mijn naam is Femke Rhouat, ik ben 34 jaar en woon in Den Bosch. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen: Noah van 7 jaar en Lena van 1 jaar. Inmiddels ben ik ruim 3,5 jaar werkzaam bij PinkRoccade. In die tijd vervulde ik diverse rollen. De afgelopen 2 jaar ben ik als directeur verantwoordelijk geweest voor PinkRoccade Financiën & Services. Hierbij lag de focus op gemeentefinanciën en de productlijnen Civision Innen, Civision Middelen en Smart Finance.

Zo’n half jaar geleden heb ik een persoonlijke keuze gemaakt waarbij ik heb aangegeven weer heel graag als manager aan de slag te willen. Ik miste de operatie. Gelukkig heb ik inmiddels weer helemaal mijn plek gevonden in mijn huidige rol! Nu zit ik weer dichter bij de dynamiek, projecten en klanten. Ik zie er dan ook naar uit om spoedig met een aantal van jullie kennis te maken. Mocht er ondertussen een vraag of opmerking zijn? Voel je vrij mij te benaderen!

Deel via:

‘Mijn doel is om in verbinding met klanten en relaties écht bij te kunnen dragen aan (proces)verbetering en innovatie.’

Femke Rhouat-Van der Gouw, Manager Services Publiekszaken
Femke Rhouat.png

Ik help je graag verder

+31 6 4609 1120