Direct naar de content
icon search white
18 december 2019 - Blogs

Een kort interview met Dennis Hoolwerf

Onze Account Manager Dennis Hoolwerf is sinds 6 maanden werkzaam bij Financiën & Services. Inmiddels heeft hij velen van jullie al gesproken, maar helaas nog niet iedereen. In deze blog vertelt hij wat meer over zichzelf.

Wie ben ik?
Mijn naam is Dennis Hoolwerf, inmiddels alweer een half jaar werkzaam -als Account Manager - binnen de businessunit Financiën & Services. Omdat ik nog niet in gelegenheid ben geweest om iedereen persoonlijk te ontmoeten, vertel ik graag iets meer over mezelf in deze blog.

Ik woon in het mooie Bunschoten-Spakenburg samen met mijn vrouw Ingrid en dochtertje Fem (2). Zoals een echte Spakenburger betaamt ben ik opgegroeid met cake, kibbeling en voetbal. Inmiddels zelf mijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen, wat ervoor zorgt dat ik regelmatig op zaterdag langs de lijn sta om mijn favoriete voetbalclub aan te moedigen. Om toch een beetje in beweging te blijven, ga ik graag naar de sportschool om een uurtje te boksen.

Studie & werk
Na mijn studie heb ik het werk op de Spakenburgse markt ingeruild voor het bankwezen. Hier heb ik diverse rollen vervuld en bij toeval in aanraking gekomen met de verkoop van financiële software.

PinkRoccade Financiën & Services
Wat mij aanspreekt in deze branche is dat deze software het mogelijk maakt om processen te vereenvoudigen. 

‘Wat mij daarnaast direct aansprak bij PinkRoccade is haar visie op VMS (Vertical Market Software).’

 

Dit betekent simpel gezegd dat alles wat wij ontwikkelen, volledig gefocust is op de werkzaamheden binnen de lokale overheid. Deze focus zorgt ervoor dat wij de lokale overheid goed kennen en daardoor de juiste oplossingen bieden die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse & toekomstige praktijk.

Ondanks dat de lokale overheid voor mij een relatief onbekende markt is, zijn mijn eerste indrukken bijzonder positief. Waar ik ook kom, iedereen is meer dan bereid om mij meer te vertellen over het reilen en zeilen binnen de gemeente. Deze transparante houding geeft mij een welkom gevoel en enthousiasmeert mij enorm om samen te bouwen aan de toekomst.

Fijne feestdagen!
Met het nieuwe jaar voor de deur wil ik iedereen via deze weg hele fijne feestdagen wensen en een mooi nieuw jaar! Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met jullie in 2020. Tot dan!

Deel via:

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png