Direct naar de content
icon search white
28 juni 2018 - Blogs

Betrouwbare informatie laat onze maatschappij beter en veiliger functioneren

Privacy en security als vanzelfsprekend beschouwen en een continuïteit van gegevensuitwisseling waarbij de ketens altijd werken. Dit zijn ‘onze standaarden’, dit is waar wij achter staan en voor gaan. Toen onze nieuwe positionering een paar weken geleden door Stefan Kuijpers met ons werd gedeeld tijdens de unit meeting, kwam dit en andere belangrijke punten duidelijk naar voren.

 

Nieuwe technologieën
Er is steeds meer behoefte aan nieuwe technologieën en oplossingen voor complexe vragen en uitdagingen. Logisch! We zitten immers in een tijd die razendsnel vooruit gaat en veranderd. We merken ook dat steeds meer gemeenten deze vragen bij ons stellen. Dankzij deze kans (ja, zo zie ik het echt!) kunnen wij steeds weer mooie producten vormgeven die écht bijdragen aan de maatschappij. Daarnaast is de VNG op dit moment bezig met het ontwikkelen van een visie op een gegevensknooppunt in de cloud en het omzetten van data naar informatie. Indirect is dit voor ons een compliment aangezien we jaren geleden al zijn begonnen met de ontwikkeling van CLIQ.

Drie hoofdproducten van Informatievoorziening
Ondertussen hebben we een behoorlijk productportfolio bij Informatievoorziening opgebouwd, welke je in 3 hoofdproducten kunt opsplitsen. Makelaarsuite: lokaal of in hosting gegevens uitwisselen, autorisaties toekennen, logging en kwaliteitscontroles uitvoeren. Daarnaast hebben we CLIQ: een gegevensknooppunt in de Pink Private Cloud om gemeenten te ontzorgen én via een veilige weg met de buitenwereld te verbinden. Als laatste hebben we onze nieuwe propositie: iNzicht. De oplossing voor realtime beschikbaarheid van beleidsrelevante management- en stuurinformatie uit één digitaal informatieplatform! Met de iNzicht editor kun je deze informatie visualiseren in duidelijke grafieken en tabellen. Maar ook in kaarten op wijk- en zelfs buurtniveau.

Trots!
We zijn erg trots op deze producten en wat we voor veel gemeenten betekenen. Dit laten we dan ook graag zien. Daarom zijn we druk bezig geweest om onze positionering helder te krijgen. Dankzij vijf pijlers, sluit onze vernieuwde positionering bij ons aan. Bij ons als mensen, business unit, onze producten, diensten en deze tijd. Om bij te blijven met de nieuwste technologieën, willen we samen met de gemeenten blijven ontwikkelen. Het mooie van onze positionering is dan ook dat de gemeente centraal staat.

PinkRoccade & de gemeente
Doordat onze focuspunten, zoals privacy, security, continuïteit, kwaliteit van gegevensuitwisseling en werkende ketens, belangrijk is voor gemeenten, past onze positionering ook bij jullie. En met ruim 200 tevreden gemeenten mogen wij bijdragen aan de dienstverlening aan 8.000.000 burgers! Hoe gaaf is dat! Maar dit is voor ons nog niet genoeg. Wij gaan door. Door met uitdagingen voor jullie op te lossen, door met het ontwikkelen van mooie producten die aan jullie dienstverlening bijdragen en door met nog meer burgers via de gemeente te ondersteunen. 

Vind je het leuk om meer te horen over de vernieuwde positionering van PinkRoccade Informatievoorziening? Vraag het aan een van mijn collega's. 

Vriendelijke groet,
Suzanne Henkens, Commercieel medewerker binnendienst

Deel via:

‘Het beste uit beide partijen naar boven halen, voor de klant en de burger.’

Suzanne Henkens, Commercieel medewerker binnendienst
B74W4963.png

Ik help je graag verder

+31 6 4670 6718