Direct naar de content
icon search white
30 mei 2017 - Persbericht

Gemeente Tilburg verlengt succesvolle samenwerking Makelaarsuite

Gemeente Tilburg is een aantal jaar geleden de samenwerking aangegaan met PinkRoccade Local Government op het gebied van informatievoorziening. Op 22 mei 2017 is de formele contractperiode voor Makelaarsuite getekend. Gemeente Tilburg gaat samen met PinkRoccade verder in de toekomst om zo haar informatievoorziening verder uit te breiden.

Gemeente Tilburg heeft de afgelopen periode een aantal bronapplicaties gekoppeld aan Makelaarsuite, waarmee binnengemeentelijk gebruik mogelijk is gemaakt. Op dit moment zijn ze bezig om ook Excellence hierop aan te sluiten. Hierna volgen nog diverse aansluitingen van andere basisregistraties. Gemeente Tilburg denkt na over de toekomst. Zo willen ze meer aansluitingen op landelijke voorzieningen aansluiten op Makelaarsuite om zo steeds meer gebruik te kunnen maken van buitengemeentelijke voorzieningen, om de dienstverlening naar de burger te verbeteren.

Door middel van deze koppelingen is alle benodigde informatie direct beschikbaar en inzetbaar. Makelaarsuite is een bewezen oplossing in een multi-vendor landschap. Zo ervaart ook gemeente Tilburg dit. Samen zoeken gemeente Tilburg en PinkRoccade naar oplossingen om de ontwikkelingen van morgen vandaag toe te passen.

Over gemeente Tilburg
Gemeente Tilburg is een moderne, vernieuwende organisatie. De steeds verdergaande digitale ontwikkeling en participerende maatschappij vraagt om een andere overheid. Gemeente Tilburg werkt, steeds meer in de rol als regisseur, aan onderwerpen waar burgers en bedrijven in de stad behoefte aan hebben. Samenwerking met partners en regio is vanzelfsprekend.

Over PinkRoccade Local Government
De Nederlandse lokale overheden staan voor grote uitdagingen. Steeds meer taken worden gedecentraliseerd, terwijl tegelijkertijd de middelen afnemen. De overheid vraagt meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van de burger en zal maatschappelijke initiatieven vanuit de burger en de markt steeds meer faciliteren. De zoektocht naar de nieuwe, netwerkgedreven overheid wordt door ons ondersteund door informatietechnologie daarin een vormgevende én uitvoerende rol te geven. Als co-creator van publieke dienstverlening zorgt PinkRoccade Local Government samen met lokale overheden en maatschappelijke organisaties doorlopend voor nieuwe oplossingen.

Meer weten over Makelaarsuite en onze oplossingen?
Neem dan contact op met jouw accountmanager Anne-Christin Rosenberg of Dennis de Koning.

Deel via:

‘Samen kom je verder!’

Anne Christin Rosenberg, Accountmanager Informatievoorziening
PinkRoccade_0012.png

Ik help je graag verder

+31 6 1345 8780