Direct naar de content
icon search white
Publiekszaken

iBegraafplaats

De app voor het beheren van de begraafplaatsadministratie

Regel het goed, voor elkaar

Snel een actueel, goed sluitend, digitaal overzicht van jouw begraafplaatsadministratie? iBegraafplaats wordt de app voor het beheren van begraafplaatsen en crematoria. Gebrek aan overzicht behoort zo tot het verleden. Dankzij het gebruik van deze app sluit alles wat te maken heeft met de digitale vastlegging van een uitvaart, naadloos aan op de inrichting van jouw administratieve organisatie. Met iBegraafplaats wordt het eenvoudig en overzichtelijk!

Uit handen geven

Dankzij de integratie met iOverlijden kan een uitvaartverzorger direct het proces starten vanuit de aangifte overlijden. Door de koppeling met de BRP worden bovendien altijd de juiste gegevens opgehaald van de overledenen alsook de rechthebbenden. Uitvaartverzorgers kunnen het proces eenvoudig starten via internet en smartphone zonder uw tussenkomst, ook ’s avonds of in het weekend. Op deze manier kan de uitvaart direct gereserveerd worden door de begrafenisondernemer.

Afscheid met een goed gevoel

iBegraafplaats vervangt het oude begraafplaatsadministratie systeem door een gebruiksvriendelijke applicatie van deze tijd. Dit betekent een einde aan losse lijstjes en uitdagingen met het maken van selecties. Een belangrijke selectie is bijvoorbeeld "de graven waarvan in het komend jaar de huur afloopt". De app doet het voor u. In een handomdraai genereer je managementinformatie, inclusief de gewenste overzichten of grafieken.

Samen verder

Op dit moment [december 2016] zijn er 7 kwartiermakergemeenten betrokken bij de ontwikkeling van iBegraafplaats: Druten, Neder-Betuwe, Nunspeet, Rozendaal, Stein, Urk en Vaals. Wil je ook meedenken in de ontwikkeling van iBegraafplaats en gebruikmaken van het voordeel dat kwartiermakers hebben? Neem dan contact met mij op.

De verwachting is dat we eind Q1 2017 met de eerste kwartiermakers een pilot starten. Met daarin alle functionaliteit die nodig is om de begraafplaatsadministratie te kunnen beheren.

 

Deel via:

‘Samen de volgende stap in dienstverlening realiseren.’

Ward de Laat, Product Owner zaakgericht werken
Ward de Laat

Ik help je graag verder

+31 (0)6 4609 3146