Direct naar de content
icon search white
Burgerzakenoverzichten

iRapportage - portfolio en leverdata

Gemeenten verzamelen en creëren veel data. Deze data wordt binnen de gemeente gebruikt om beleid te maken en sturing te geven. Om van alle beschikbare data daadwerkelijk informatie te maken is CIR/COO, onderdeel van de makelaar, ontwikkeld vanuit de unit informatievoorziening van PinkRoccade Local Government. Voor iRapportage Overzichten maken wij gebruik van het platform CIR/COO om burgerzakendata te visualiseren.

iRapportage Overzichten al beschikbaar

Met iRapportage Overzichten krijgt iBurgerzaken 50 specifieke burgerzakenrapporten/-overzichten erbij. Welke dat zijn lees je op iCommunity.

Deze rapportages kunnen medewerkers en managers zelf benaderen. En indien gewenst overhalen naar Excel. Hierdoor heeft iedereen zelf inzicht in de benodigde informatie. Ook kun je door middel van de editor rapportages zelf aanpassen.

iRap.png

Naast iRapportage Overzichten komen de volgende producten/diensten ook beschikbaar:

iRapportage Database         

Gebruikt de gemeente al standaard een tool voor rapportages, zoals Cognos of JasperReports? Dan kan de database onder iRapportage worden gebruikt als bron. iRapportage Database bevat alleen gegevens uit de BRP. Bij iRapportage Database zit ook een beschrijving van de gegevens (Data Dictionary). De gemeente is dan zelf verantwoordelijk voor het maken van de rapportages.

iRapportage Maatwerk        

Zijn de 50 standaard rapporten te weinig en/of zijn andere bronnen gewenst? Met onze dienstverlening is maatwerk mogelijk! Zo krijg jij de rapportage die jij graag wil en hoef je zelf niet aan de slag.

Deel via:

‘(i)Burgerzaken klaar voor de toekomst. Daar gaan we samen voor!’

Frank van Baren, Product Owner / Business Analist
Frank van Baren (zij)

Ik help je graag verder

+31 (0)6 4609 1015