Direct naar de content
icon search white
Technisch beheer & Hosting

Releasemanagement

Om aan de laatste beveiligingseisen te voldoen moeten systemen en software tijdig geüpdatet worden met de laatste releases. Wil jij ook geen zorgen meer om installaties en updates, en toch verzekerd zijn dat je software en systemen up-to-date zijn?

Met releasemanagement ben je verzekerd van up-to-date software. Zowel de installaties van de nieuwe software releases als patches en updates worden door specialisten van PinkRoccade Local Government uitgevoerd. Door onze kennis en expertise in het ontwikkelen van deze software en het uitvoeren van deze installaties kunnen zij deze installaties optimaal en effectief uitvoeren. Je hoeft niet meer te monitoren wanneer releases en eventuele SPL-sets geïnstalleerd hoeven te worden.

Daarnaast weet je vooraf welke kosten het onderhouden van je software betekent en geeft het geen financiële verrassingen bij onvoorziene omstandigheden als gevolg van fouten tijdens de installatie of software. Optioneel kunnen ook databases en operating systems worden meegenomen in de uitvoering.

‘Wil jij ook geen zorgen meer om installaties en updates, en toch verzekerd zijn dat je software en systemen up-to-date zijn?’

Deel via:

‘Samen verder!’

Kevin Bakx, Business Success Manager Hosting & Techniek
PinkRoccade_1225.png

Ik help je graag verder

+31 6 8322 3645